Brugerportrætter

 

Bruger med svær leddegigt (1 PDF)

Annette på 63 år fortæller om sin oplevelse af pålægsemballage og tilbehør til det kolde bord.

 

Bruger med lettere leddegigt i fingrene (1 PDF)

Inger på 72 år fortæller om sine erfaringer med fødevareemballager, samt hvordan emballagen kan afgøre, hvor hun handler.

 

Bruger med lettere gigt i hænderne (1 PDF)

Margrethe på 65 år fortæller om oplevelsen af fødevareemballager, der er svære at åbne, brugen af hjælpemidler til at åbne med samt hvordan en emballage, der er nemmere at åbne, kan være mere afgørende end prisen, når hun handler ind.

 

Bruger med leddegigt (1 PDF)

Tove på 60 år fortæller om sine oplevelser med emballage, og om hvordan hun er afhængig af hjælpemidler i sin hverdag til at åbne emballager.

 

Bruger med gigt i hænderne (1 PDF)

Lene på 44 år, som har haft gigt i hænderne gennem hele livet, fortæller om sine daglige oplevelser med emballage, og hvordan hun har lært sig selv metoder til lettere at åbne emballage.

 

Bruger med lettere slidgigt (1 PDF)

Anni på 64 år fortæller om, hvordan forventninger til emballagen ikke altid holder stik, og hvordan en emballage, der ikke syner let at åbne, kan gøre, at emballagen bliver valgt fra.

 

Brugerportrætter er en måde, hvorpå man visuelt kan opsummere den viden, man har samlet omkring en brugergruppe. De fungerer som et arbejdsredskab i designprocessen og er med til at give arbejdsgruppen et overblik og en fælles referenceramme. Brugerportrætter består typisk af billeder, citater, tekster og diagrammer og disse fungerer godt i forbindelse med workshops eller andre sammenhænge, hvor en større gruppe har brug for at få indsigt i en brugergruppe.

 

Her er præsenteret en række brugerportrætter, der kan bruges til at få et indblik i, hvordan forbrugere med fysiske lidelser opfatter og bruger emballage. Læs den fulde version af portrætterne ved at klikke på dem.

 

Klik her for at gå til viden om forbrugerne >>